10" Video Lumina Estompat LED Selfie RGB Inel Lampa USB Lumină Fotografie cu Titularul de Telefon Mobil pentru Machiaj Studio

i10730

72.55lei

-40.8

113.35lei

-35 %

Produs nou

Caracteristici:

- A estompat LED lampă în formă de inel poate oferi chiar și iluminare, lumina feței tale.

- Fotografia lumină LED-uri are luminozitate mare, lumina este moale și nu orbitor.

- Acest aparat de fotografiat cu LED-uri de lumină inel poate dura pentru o lungă perioadă de timp, confortabil de utilizat, și ușor de transportat.

- Inelul de lumină poate ajuta pentru a reduce nedorite de nuanta, potrivita pentru telefonul selfie, fotografie, video etc. pentru a utiliza.

- Inelul-în formă de lumină poate crea cerc deschidere efect, care va face ochii mai atractiv.

- RGB LED lampă în formă de inel este estompat și are diferite culori de lumină, puteți ajusta setarea pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite.

- Inel de lumină este conectat cu un cablu USB, ușor de accesat de la orice port USB de pe calculator, laptop, adaptor de alimentare, power bank, etc, foarte convenabil de a folosi.

- Cu acest inel de lumină, va arata delicat și perfect în fotografie sau video, utilizate pe scară largă în portret, live streaming, fotografii selfie, de machiaj, de predare on-line, filmare video, etc.Potrivit pentru toate nevoie pentru a umple de lumină a mediului.

Caietul de sarcini:

Putere: 7-10W

Material: ABS+PC

Lumen: 300-500lm

Index de redare culoare: 75-85

Culoare: 7 culori + 3 moduri de lumina

Ajustare a temperaturii de culoare: 2800-6500K

Pachetul inclus:

1 x Inel de Lumina

1 x Suport pentru Telefon Clip (Telefoane nu sunt incluse)

Note:

1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: ulanzi lumina video, portabil video cu led-uri lumina, albastru lumina video, băutură titularul led, 1 video de lumină led-uri, clip băutură titularul, tastatură de calculator cheie, culoare led lumina video, iphone video cu led-uri lumina, tastatură de calculator rgb

Model inel de lumina
Putere 7-10W
Pachet Da
Ajustare a temperaturii de culoare 2800-6500K
Nume De Brand Erilles
Material ABS+PC

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare