Gauges grosimea Strat de Vopsea Auto GM200A BENETECH rusă și engleză Manual

i103710

47.53lei

-18.46

65.99lei

-27 %

Produs nou

Dispozitive de măsurare a stratului de Vopsea Auto Grosimea stratului de Acoperire cu ecartament GM200 BENETECH grosimii stratului de vopsea, rusă și engleză manual

Notificare:

1. P arc el va fi trimis fără metal/placă de aluminiu.

2.Bunurile vor fi trimise fără 2 buc 1.5 V AAA baterii și original cutie de cadou.

3.BENETECH GM200A Grosimea stratului de Acoperire indicator măsoară grosimea de acoperire nemetalice(cum ar fi vopsea, film, etc.) pe substrat de metal, nu poate lucra din oțel inoxidabil.

3..Dacă aveți cerință pentru comanda en-gros,vă rugăm să contactați cu noi, nu ezitați,ca profesionist producător de instrumente de testare în China,va vom oferi de bună calitate cu preț competitiv.

Parametru Tehnice: 1.Ținta Măsurii: Non-metal grosime strat pe suprafața de metal 2.Interval de masurare: 0~1.80 mm/0~71.0 mil metaloid de acoperire pe suprafata de metal 3.Precizie: ±0,1 mm 4.Alimentare: 2 x 1.5 V baterie AAA(Nu sunt incluse) 5.Bază minim diametru: 50mm 6.Critică baza grosime: 0.5 mm 7.Display-rezolutie: 0.01 mm/1mil 8.Temperatura De Operare:0~40°C 9.Umiditate de operare: 10~95%RH 10.Dimensiuni: 61.98 x 30.57 x 104.99 mm 11.Greutate: 63.98 g (fără baterie) notă pentru utilizatori: 1.Deoarece GM200A modul Auto a construit-in de date, utilizatorul nu mai poate efectua calibrarea.Modul auto poate direct measurecoating thicknessof fier, aluminiu, zinc substrat, potrivit pentru măsurarea thecoating grosime de masini. 2.Sub GM200A modul de Utilizare, după calibrarea substrat de metal, utilizatorul poate măsura doar grosimea stratului de metal de suprafață, nu de alte metale.De exemplu, dacă vă calibra un fier de substrat, nu se poate măsura grosimea stratului de substrat de aluminiu. 3.GM200A Utilizator modul de calibrare nu va influența modul Auto. 4.GM200A modul Auto este implicit setarea din fabrică. 5.GM200A Implicite din fabrică setare utilizează fier de substrat pentru a calibra modelul Utilizator. 6.Calibrarea sub User model, diametrul de GM200A substratului trebuie să fie de minimum 50 mm, grosimea substratului trebuie să fie≥0,5 mm. 7.GM200A are o grosimea critică pentru un substrat de metal(≥0,5 mm). 8.Marginea efect: GM200A este sensibil la abruptă schimbare a specimenului formă de suprafață.Deci este nesigur pentru a face măsurarea aproape de margine sau de colț interior al obiectului supus măsurării. 9.La GM200A poate măsura doar acoperire nemetalică.Vă rugăm Memento: din motive de siguranță,bateria nu va fi inclus ! Bunurile vor fi trimise fără original cutie de cadou.Cumpărătorul răspuns pentru toate taxelor vamale și a taxelor la import implicate.Feedback-ul:

Depindem de satisfacția clienților, pentru a reuși, feedback-ul dvs. pozitiv de 5 stele este foarte important pentru noi,dacă sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv ( 5 stele ), vă Rugăm să nu ne lăsați un feedback negativ înainte de a contacta cu noi,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema, vă rugăm să ne ajuta pentru a îmbunătăți.Acum, dacă ai cumpăra orice produse, lasă-ne 5 stele feedback-ul și să o împărtășească cu dvs. de rețea socială, cum ar fi Facebook, Twitter, VK, Instagram și etc. Trimite screenshot la noi, vei primi un discount suplimentar.Cumpărături fericit on-line.

Etichete: metru grosime, GM200, vopsea de vehicule metru, gm200 grosime ecartament, vopsea de vehicule grosime ecartament, grosime ecartament pentru masina, strat de vopsea grosime ecartament, lexia, pictura grosime ecartament, metru vopsea

Numărul De Model GM200A
Nume De Brand NoEnName_Null
Numele produsului grosimea stratului de acoperire cu ecartament
Cu Iluminare Din Spate Sau Nu No
Origine China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare