2X 4.2" 90W 30 LED Bar Spot de Lumină de Inundații Bar Lumina de Lucru Alb pentru Preluare Offroad 4WD Tractor Camion cu Barca Trailer SUV 4x4 ATV-uri

i102630

111.49lei

-5.86

117.35lei

-4 %

Produs nou

{infomodule}

2x 90W LED Lumina de Lucru Bar Shooter Side Păstăi de Conducere Lampa de Ceață Off Road Camion 4WD

Pachetul include:

2x Quad Rând a CONDUS Lumina de Lucru Păstăi

2x Set de suporturi de montare

Caietul de sarcini:

Numărul De Model: C99992

Nume produs:LED Lumina de Lucru Bar

Putere: 90W

Tensiune de lucru: DC 10~30V (fit 12V/24V de vehicule)

Temperatura de culoare: 6000K-6500K

Rezistent la apa Rate: IP68

LED Cantitate: 30 buc

Temperatura de lucru: -40~60degree Celsius

Material: Aluminiu turnat Locuințe

Material lentile: Lentile PC

Suportul de montare:suport de Aluminiu

Caracteristici:

1.Luminoase Quad Rând Dual Shooter Side Led-uri și de a Largi Gama de Iluminare

Pe Drum a CONDUS caracteristică luminoase, extrem de eficiente Led-uri, Spot beam & Fascicul de Inundații Shooter Side model de conducere pentru concentrat lățime și distanța.Quad rând a CONDUS lumina de Lucru cu puternic 102W Temperatura de culoare.Lider în industrie Chip luminos cu LED-uri și plin Reflector printr-o violentă explozie de lumină care pătrunde noaptea până la 900 de metri,Dacă aveți nevoie superioară de distanță și de iluminat deosebite de acoperire din lumina ta, nu este nimic lăsat în întuneric.

2. Mare Performanță, Rezista La Medii Dure

Aceste locuințe de calitate înaltă asigură rezistent la apa, praf și la șocuri pentru condiții extreme.Mor-carcasa de aluminiu turnat pentru putere si durabilitate.Upgrade PC suprafața lentilei cu transmisie ridicată a luminii chiar și în cele mai dure condiții.

3 Disiparea Căldurii Rapid& Sistem Unic Roșu Remarca , Super Durabil și de lungă Durată

Avansate circuite și turnat din aliaj de aluminiu radiator conceput asigură maximă de ieșire de lumină în timpul perioade prelungite de utilizare.Își extinde în mod eficient durata de viata de lumina bar la peste 50.000 de ore.

4.Suportul de Montare reglabil, Construit pentru sistem cu Scopul de

Oțel jos muntele oferă iluminat de ajustare și garantate printr-un robust 4-șurub de blocare a sistemului.Cu suportul de montare reglabil, ceea ce face schimbarea de direcție a fasciculului de lumină, mai ușor.

5. 10V-30V Larga Gama de Tensiune de Operare

Compatibil cu automobile și dispozitive echipate cu 10 la 30 v CC sursă de energie.Este partenerul perfect pentru diferite tipuri de camioane, Tractoare,SUV-uri,ATV-uri,vehicule Off-road, 4x4, Militar,Minerit,plimbare cu Barca,Agricole, si utilaje Grele etc

Aplicație:

Se aplică pentru: Preluare, Vagon, UTB, Taxi, ATV, SUV, Pentru Jeep, Camion, Barca, cu Autobuzul.

Se aplică: Pentru Utilitare Sport, tracțiune integrală 4WD 4X4, Miniera, navala, Auto, excavator.

Se aplică: Pentru Tractor, UTE, Camper Van, cu role rutier, buldozer, macara.

Se aplică: Pentru Polaris RZR XP1K RZR RZR 1000 900.

Se aplică: Pentru RZR Offroad pentru Jeep Rhino Sandrail Canam UTV.

Se aplică: Pentru Ford F150 F250 F350.

Se aplică: Pentru Wrangler Serie,Pentru Land Rover Defender,Motociclete

Aplicații pe scară Largă de Sprijin, cu excepția vehicul off-road de iluminat, acesta poate fi, de asemenea, aplicate de manipulare a Materialelor, mașini Agricole de iluminat, pentru Marină LED-uri de iluminat și de Urgență și de salvare lumini cu LED-uri.Cum ar fi:Vehicule Off-Road: UTV, nisip feroviar, ATV, SUV, camion, tren, motocicleta, autobuzul, rezervor etc. Inginerie Vehicule: excavatoare, cilindri compactori, buldozere, macarale, motostivuitoare si camioane miniere etc. Vehicule: auto, vehicul de salvare, vehicul de comunicare, comandamentul militar vehicul etc. Altele: barca, pescuit, curte lampă, iaht, rutier/ lampă de stradă, etc.

Notă:

1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm)

3.Instrucțiunea nu este inclus.Instalare Profesională Este Extrem De Recomandat!!Dacă vrei să știi cum să folosească sau să-l instalați,vă rugăm să ne contactați prin e-Mail.Vom oferi ajutor cât mai mult posibil.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: trailer, 24 v camion, bara de led-uri, spote led 12v, led-end bar, kp39, led cu șurub, tabără de rulote, bara led offroad, 4x4 autocolant

temperatura de lucru -40~60degree Celsius
Temperatura De Culoare 6500K
Tip Lumina De Lucru
Poziția Mijloc
Putere 90w/per
Extern De Certificare De Testare ce
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Mofaner
Grad De Protecție ip68
Fascicul De Unghiul La fața locului

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare