Furnir de bambus Podele Mobilier DIY Raw Material Natural Scaun Ușile Dulapului Exterior Piele Dimensiune 250x42 Cm Carbonizat Verticale

i102396

88.28lei

Produs nou

Furnir De Bambus Descriere

Groenlanda Furnir De Bambus Au Fost Atent Proiectate Cu Diferite Scenarii De Utilizare În Minte.Nostru Fatetele Sunt Utilizate în întreaga Lume Pentru Placaj, Usi, Furnitue, Decorare Panouri MDF, Rame, Turnare Și mult Mai Multe Aplicații.

1、Groenlanda Furnir De Bambus Au Culori Diferite, De Stil, De Dimensiune.

2, Utilizarea E0 Lipici

3、Personalizate

Caracteristici

Ambalate Și Vândute Ca UN 2500MM*420MM Pe Foaie

Culoare: Natural / Carbonizat / Zebrano/Colorate

Spate: Cu Non-Țesute

Pachet: Toate Produsele Noastre Sunt Ambalate Cu Grijă În Rola Cu Tapet Sau De Carton, Hârtie De Ambalaj.Ambalajul A Fost Atent Proiectat Pentru A Se Potrivi Unic De Caracteristici Ale Produsului.

Fondată În 2010, Groenlanda Este Specializată În Producția De Furnir Și Neterminate/Prefinisat Panouri.Cu Mature Tehnologia De Producție Și Investiții Constante În Facilități Avansate Groenlanda Este Partenerul Tau De Înaltă Calitate Furnir Si Furnir Produse Conexe.Scară Largă A Capacităților De Producție Și De Calitate Stricte De Control Ne Permite De A Oferi În Mod Constant Produse De Înaltă Calitate Și De A Asigura Termene De Livrare Scurte.

Etichete: BAMBUS, bambus inel, planta de bambus, cortina de bambus usa, ambarcațiuni din lemn, inel de lemn brut, natura furnir din lemn, ambarcațiuni, r lemn, natura furnir

Furnir din lemn fatetele
MOBILIER Decor Acasă
Tip De Produs Din Lemn Nefinisat
BAMBUS parchet laminat
Lemn Placaj
usi din lemn bambus ceașcă de cafea
Nuc podele stratificate
parchet de bambus Furnir

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare