Noul metal reglabil card inel de sex masculin dispozitiv de castitate pentru penis cock cage cage penis blocare castitate cușcă inele pentru penis de sex cușcă pentru om

i101642

110.67lei

Produs nou

Noul metal reglabil card inel de sex masculin dispozitiv de castitate pentru penis cock cage cage penis blocare castitate cușcă inele pentru penis de sex cușcă pentru om

Descriere Produs

Material: Otel Inoxidabil

Cusca diametrul interior; 36mm

Cusca lungime de aproximativ 85mm

card inel reglabil dimensiune :Max 54mm

Min 41mm

Despre companie

Suntem la negru împărat fabrica, situat în Hubei, China.Producția de jucării pentru adulți SM sex consumabile, produse din oțel inoxidabil, produse din piele, produse de cristal, de înaltă elastic sau adeziv, îmbrăcăminte și așa mai departe.Avem mai mult de zece ani de experiență de producție, mai mult de 1000 de produse stabile, și noile modele sunt actualizate în mod constant.

Despre Livra bunuri

Ordinea de probă este de 1-2 zile, ordine de vânzare cu amănuntul este de 1-5 zile, cea mai mare parte scopul este de 5-25 de zile, specifice pentru cantitatea este standard.

Despre transport si ambalare

Mai jos 2Kg, putem trimite E de pachete.

China Post Înregistrate de Pachete, Yanwen Aeriene Înregistrate de Pachete, Yanwen Linie Specială de Urmărire Pachet, DHL și așa mai departe.

Pentru pachete de mai sus 2Kg, putem trimite DHL, linie specială de logistică, Yan Wen express, UPS-uri și așa mai departe.

Dacă specificați logistica, nu putem trimite, vom schimba logistică, pentru a alege cele mai potrivite pentru cel mai rapid de livrare.

Fiecare produs este confidențială și nu va fi nici un model în ambalajul secundar.

Despre service

Clienții sunt cei mai importanți prieteni, ne-am trata cu cele mai sincere inima, dacă primiți orice întrebări sau probleme de calitate, vă rugăm să contactați-mă imediat, sau da-mi un mesaj si va voi face cu în timp.

Etichete: timp de castitate cușcă de metal, pennis castitate cușcă, jucărie sexuală, găină cock cage, castitatea cuști metalice, cușcă ht, castitatea cușcă ht, cravata crem, centura de castitate, aliaj de castitate cușcă

Sugestiv Sexual No
Numărul De Model sm201005-12
Obscene Imagine No
Tip De Element Penis Inele
Origine NC(de Origine)
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand Black Emperor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare